IMG_3779.JPG

VORES FÆLLESSKAB

Fællesskab, et omdiskuteret emne. 

Er fællesskabsånden blevet udtyndet i takt med de sociale mediers nærværs-tyver. Eller er den netop vokset fordi vi nu online kan finde alle de typer fællesskaber vi har lyst til.


I en tid hvor det er in, at gå sin egen vej, oplever vi et stigende behov for fællesskab, vi ønsker alle inderst inde at tilhøre et fællesskab. Et sted hvor vi kan være dem vi er, føle os støttet, modtaget, husket og ikke mindst holdt af. Ikke for det vi er, men fordi vi er.


Vi startede vores fælles rejse på psykoterapeut studiet og det lå ikke lige for, at vi to ville finde sammen i fællesskab og en dag skabe BalanceTrappen sammen. Det var Ikke fordi vi bevidst ikke ville hinanden, vi havde bare kikkerten rettet mod det der virkede mere genkendeligt og trygt. 

Vi oplevede os to meget forskellige. 

Pludselig en dag opdagede vi dog en stor fællesnævner, humoren - den skæve, platte,  selvironiske og ærlige humor blev vores første og nok største fællestræk.


Ud fra denne platform, voksede vores nysgerrighed. Vi fulgte hinandens udvikling personlige og spirituelle, øvede os på hinanden, udfordrede hinanden og fandt endnu mere hinanden. 

Vi er nu klar over at netop vores forskelligheder er vores styrke. Vi supplerer de ukendte sider hos hinanden og støtter op om de kendte og heri opstår netop trygheden og tilliden til, at vi holder af hinanden blot fordi vi er. 


Indimellem må man pudse linsen, dreje kikkerten eller turde opsøge det ukendte, for netop at finde det eller den man søger. 


Vi ønsker at skabe et fællesskab med plads til mennesker, hvis fællesnævner blot er ønsket om netop at finde fællesskabet i det, der er. 


Vi sætter intentionen på at sprede ringe i et energetisk højt vibrerede fællesskab, hvor vi alle deler det der er i kærlig rummelighed for hinanden og jubler over det forskellige. 


Vi vil på BalanceTrappens forløb gøre vores bedste for at skabe et fællesskab, hvor du trygt kan udvikle dig og rumme både dine kendte og ukendte sider.  


Vi håber du vil pege din kikkert i alle retninger og åbne dig for, kærligt at møde forskelligheden i alle dens smukkeste, udfordrende, spændende og lærerige udfoldelser. 


I kærlighed, Tobie & Helle