IMG_3761.jpg

HELLE SWYRTZ

Jeg hedder Helle, jeg er årgang 1968 og gift med Jan, sammen har vi to skønne børn, Natasha og Nicolaj. De er begge flyttet hjemmefra så jeg er i kontinuum af frihed, et møde i livets åbne rum og med erfaring og iver efter, at bidrage i og til udfoldelse på alle planer.

Jeg er opvokset i et trygt og kærligt miljø. Har en storesøster og en tvillingesøster som er mine kærlige støttere i livet.


Jeg har ingen erindring om et liv udenom de syn der altid har været med mig. Jeg har talt med den parallelle verden al den tid jeg kan huske tilbage til. En af de stærkeste erindringer der står klarest for mig er, at jeg kunne forudse, eller kigge ind i en mulig fremtid. Jeg siger mulig, fordi vi med den frie vilje altid kan omgøre det næste. Jeg fik anelser om hvornår mennesker i min familie skulle dø, jeg talte med engle og legede i både den eksisterende og i den verden lige ved siden af.


Jeg valgte helt specifikt at nedlukke mig selv som kommunikativ kanal. Det blev ganske enkelt for meget og ikke uden omkostninger, at være i den konstante ikke tilvalgte tilstand, som jeg var inde og ude af i min barndom og ungdom. I starten af tyverne lavede jeg det bevidste valg og gik langt udenom spiritualitet og andet, der kunne bringe mig i den parallelle verdens tilstande.

Jeg påbegyndte min erhvervskarriere og blev sammen med Jan selvstændig indenfor den finansielle verden. Valgte juraen til og de livsændringer var for mig de rette valg i forhold til, at vælge en spirituel orlovsperiode. Efter mere end 20 år med en fantastisk berigende og meget udviklende karriere i vores virksomhed, stod jeg pludselig ved en overraskende skillevej.


Jeg har altid følt mig beriget og heldig, men bestemt også dygtig og stræbende efter mine målsætninger. Men der kom et stille snigende aber dabei. Jeg gik fra at vinde store sejre og sager, der egentligt ofte var dømt til at “det går ikke, her må vi bøje os”, til at være i en næsten konstant kamp med det omkring mig. Jeg undrede mig “hvad sker der”, måtte jeg spørge mig selv om meget ofte i den tid. Det gik ikke længere som i en smurt form, alt skulle nu vendes og drejes. Min mand var delvist videre i sin tv karriere.

Jeg begyndte at få flere og flere hints, som skulle vise sig at tage mere end halvandet år for mig, at få “øje” på. Der var klokkeslæt, der dagligt forsøgte at fange min opmærksomhed 11.11/22.22. Jeg begyndte at få forskellige intuitive oplevelser og en spirende begyndende tiltrækning af spirituelle arrangementer og senere uddannelser. Det hele som sagt markant i den sidste tid som selvstændig succesfuld businesskvinde.


Mit liv var på ændringskurs og jeg havde en fornemmelse af, at jeg ikke styrede efter samme principper og værdier længere. Jeg havde alt. En fantastisk familie, karriere og havde opnået mange af mine mål. Hvorfor så denne snigende tomhed, som jeg erindrede så godt og havde holdt stangen ved, at løbe hurtigere og sætte barren endnu højere. Det skete med dyb tilfredshed og en ikke bevidst erkendelse om det jeg lavede af krumspring, for ikke at søge den indre vej.


Vi solgte vores virksomhed og jeg valgte efter mange omveje og utallige undskyldninger, for ikke at opstarte, at påbegynde en 4-årig uddannelse som psykoterapeut hos Life Academy, Aarhus. Et års tid inde i denne var jeg så “ramt” af tomhed og en indre dyb vækning, at jeg også opstartede healeruddannelser og valgte at gå i shamanlære hos moderne shaman Marianne Lane, hvis historie skulle vise sig senere, var identisk med min egen. Jeg har de sidste 5 år taget en lang række alternative uddannelser herunder, psykoterapeut, coach, healer i ny tids energier, kernehealer og moderne shaman.

Jeg er særligt beriget med en evne til et særdeles veludviklet klarsyn og arbejder med både clairvoyance, afdødekontakt, healing og dyb bevidst kontakt til den verden, som jeg altid er holdt så kærligt i hånden af og som hjælper mig til, at give mine klienter de højeste og bedste muligheder.


I dag gør jeg det på en måde, hvor jeg i dybeste respekt kan møde mine evner og hjælpe andre på deres vej hjem. Den tomme følelse er erstattet af dyb kontakt indadtil, et fuldendt og velkomment møde i mig selv og som et hele, uden slip til den ene eller den anden verden.

Jeg takker universet for mine evner og ved, at jeg i dag kan bruge dem konstruktivt og virkeligt. Jeg er taknemmelig og mærker et dybt kald til, at give det, som jeg kan, videre til alle, der måtte række ud efter og søge det, der fornemmes som små erkendelser eller længslen efter “noget mere”.
Det vigtigste, hvis du kommer for at bruge det, som jeg stiller til rådighed, er, at du selv mærker, at du er vejen og jeg blot en mulighed for at booste dig og puste til dine i forvejen iboende kompetencer.

Valget er i dig og det er dit.

I kærlighed, Helle

 
Tobie.jpg

TOBIE DRACHMANN

Jeg hedder Tobie, jeg er 43 år, gift med Jesper og vi har Willas på 11 og Liva på 10.


Jeg har været så privilegeret at jeg er vokset op med 2 forældre der altid har støttet mig i alt hvad jeg gerne ville og drømte om. Uanset hvilke kringlede veje jeg besluttede mig for at gå ned ad og hvor mange grå hår det har givet dem, så har jeg altid haft deres opbakning, det er jeg dem evigt taknemmelig for.


Som 17 årig mistede jeg min far efter et langt og krævende sygdomsforløb og jeg blev tidligt  moden og klar over hvor værdifuldt livet er og at jeg måtte få det bedste og meste ud af det. 

I mine ungdomsår måtte jeg bare ud og være fri og mærke livet. Jeg havde flere år hvor jeg rejste meget, boede i udlandet og startede min egen teatervirksomhed for børn og unge. Jeg dyrkede i stor stil min frihedsfølelse som altid har været meget vigtig. Der var fart på og jeg havde mange bolde i luften på en gang.

Jeg fulgte mit hjerte og mine passioner mere end min fornuft, når det kom til valg og fravalg her i livet. 

Gennem årene fik jeg en bred vifte af socialpædagoigske, dramaturgiske og kreative uddannelser og har altid arbejdet med mennesker i alle aldre og sociale lag. Det var i mødet med mennesker hvor de er, lige her og nu, mit hjerte brændte stærkest.


Som 30-årig gik jeg ind i en skelsættende periode i mit liv. Jeg mødte min mand og på bare halvandet år, fik vi 2 børn, købte hus, flyttede til ny by og jeg måtte, på grund af krisen i 2008 opgive min lille teater virksomhed.


Jeg havde familiemæssigt alt det som jeg havde drømt om i mange år. Men min kendte trygge frihed havde naturligt nok ændret sig, jeg vidste ikke længere hvad jeg skulle arbejde med og kunne ikke længere mærke min passion og vej i livet. Jeg følte mig sårbar, forvirret og tom.

Jeg var pludselig landet med et brag.  

Erkendelsen af at jeg måtte stoppe op, se mig selv hvor jeg var her og nu og acceptere, at min elskede frihedstrang også indimellem havde forhindret mig i nærværet og roen til bare at være. Det gjorde at jeg måtte vende blikket indad og tage ny handling på mit liv, fra et nyt udgangspunkt.


Det blev starten på en 4-årig rejse mod at blive psykoterapeut. Jeg har altid været meget alternativ tænkende i forhold til både krop, sind og ånd og inderst inde vidst, hvornår min intuition talte til mig. 

jeg har bare ikke altid turde lytte og vidst hvilken form jeg skulle kunne bruge det i og med. 


Jeg fandt nu et spirituelt fællesskab jeg kunne læne mig ind i og det blev dermed også muligt at gå endnu dybere ind i alle aspekter af mig selv, jeg fandt et team der støttede mig i min personlige og spirituelle udvikling. Samtidigt med at jeg fik redskaberne til få healet op på de mønstre og overbevisninger som jeg havde levet mit liv efter og som ikke længere gjorde mig godt. I takt med at jeg igen blev hel, fandt jeg balancen inde i mig og mærkede igen min kæmpe passion for at arbejde med mennesker, lige der hvor de er. 


Mit indre fundament er nu bygget op omkring mit hjertes klang. At turde mærke, sanse og finjusterer derefter, er for mig, forløsning, frihed & beslutningen om at Jeg er og lever mit liv efter novicen om at der i alle livets magiske, udfordrende, hverdagsagtige, krævende og sanselige øjeblikke ligger læring og indsigt som gør min bevidsthed og energetiske vibration endnu stærkere & dybere og i sidste ende smukkere. At møde Nu’et med ro, autencitet & hjerte tillader mig at være åben og i samklang  med netop Nu’et. 


Jeg nærer og værdsætter nu endnu mere end før, min stærke intuition, min kæmpe rummelighed overfor livet samt bruger mine følelser og mine energetiske vibrationer og evner til at fornemme, hvilken vej jeg og mennesker jeg møder, er på. I dag følger jeg kærligt, tillidsfuldt og udforskende  de strømninger og tegn universet kærligt sender mig. Jeg er dybt taknemlig for disse evner, samt muligheden budt mig, for at videreformidle og inspirere andre på deres vej hjem i dem.


I kærlighed Tobie