HANDELSESBETINGELSER

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved køb af varer på www.balancetrappen.dk til opfyldelse i Danmark med mindre andet udtrykkeligt er aftalt.


Produktinformation

www.balancetrappen.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til de eksisterende sendes en mail til balancetrappen.dk


Priser

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - Alle priser er inkl. materialer og den forplejning der fremgår af de praktiske oplysninger. De er ekskl. Moms medmindre andet er anført. BalanceTrappen forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.


Tilmelding og køb

Du kan tilmelde dig på www.balancetrappen.dk som er åben 24 timer i døgnet. 

Din tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende. Ved tilmelding skal oplyses de adspurgte relevante oplysninger. Faktura udstedes umiddelbart efter tilmelding.

Onlinebestillingen kræver at du er fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som accepters hos balancetrappen.dk

Ved online betaling tillægges gældende kort gebyr sats.


Fakturering

Ved tilmelding faktureres den fulde forløbspris. 

Det er muligt at få en afdragsordning. 


Betaling

De kortoplysninger du indtaster ved køb af forløb bliver sendt via www.balancetrappen.dk betalingsgateway direkte til NETS i krypteret form (SSL). Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Visa/Dankort eller andre kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart du modtager en kvittering for vores modtagelse af din bestilling.

På www.balancetrappen.dk kan du benytte følgende betalingskort: Dankort, Visa og MasterCard, 

     

Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal umiddelbart efter køber har modtaget det købte, underrettes til BalanceTrappen og altid skriftligt til balancetrappen@gmail.comDu bedes angive og på forlangende vise, hvori reklamationen består.


Fortrydelsesret

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter købet. Hvis du ønsker at fortryde dit køb meddeles dette til BalanceTrappen på e-mail balancetrappen@gmail.com.

Meddeler køber BalanceTrappen, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter køb, tilbagebetaler BalanceTrappen det modtagne beløb.


Persondata og beskyttelse af personlige oplysninger

Vi passer på dine personlige data og behandler dem med respekt. Læs mere om dette, og hvordan du kan benytte dine datarettigheder her.


Cookies

Vi henviser til cookie- privatlivspolitikken

klik her.


Forbehold for ændringer

BalanceTrappen forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for websitet www.balancetrappen.dk 

Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

  

Nyttige links:

Forbrugerrådet: www.fdih.dk

Forbrugerrådet: www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerstyrelsen og forbrugerinformation: www.forbruger.dk